Honlap-menü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Nyitólap

ProfilomRegisztráció

KilépekBelépés
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS


Gyermeksegélyező Alapítvány


Vasárnap, 2019-09-15, 10:59 PM

 

Alapítványunkhoz folyamatosan érkeznek a támogatást kérő levelek, ezek közül teszünk itt közzé néhányat. Vannak családok, akik akár tárgyi segítségre is várnak, és talán kedves adományozóink ily módon tudnak segítséget nyújtani nekik. Kérjük, ha lehetősége van ilyen támogatásra, vegye fel velünk a kapcsolatot, és nyújtsunk közösen segítő kezet.

 

*******************

Tisztelt Alapítvány!

A nevem Albrecht Éva.Levelemet azért írom önökhöz, mert segítséget szeretnék kérni alapítványuktól.

Van egy 5 és fél éves lányom ( Balog Noémi), aki sajnos oxigén hiányosan született.  Az eltelt időben sajnos nem sikerült nagyobb javulást elérni az állapotában, ezért itthon vagyok vele a nap 24 órájában.  Mivel még mindenben ellátásba szorul ( Pelenkázni, etetni, itatni kell), és egyéb betegségei is adódtak, ezért nem tudtam visszamenni a munkahelyemre és valószínű, hogy már nem is tudok. Így jelentősen visszaesett a bevételünk. Csak a párom jövedelmére számíthatunk.

Az évek alatt sajnos jelentős problémáink adódtak, amiket nem vagyunk már képesek egyedül megoldani.  Másfél éve lekötötték a vizünket amit azóta sem sikerült rendeznünk ,bár próbálkozunk, de nagyon nehéz. És most egy hónapja megint nehéz akadályba ütköztünk, ugyanis kilyukadt a kazánunk is.  Már eddig is kilátástalannak láttam a helyzetünket és a jövőnket, de most végképp elkeseredtem. Szeretnénk mindenben a lehető legjobbat nyújtani a lányunknak, de be kell látnunk, hogy ez segítség nélkül már nem fog sikerülni. Szeretném önöket megkérni, hogy ha módukban állna nekünk segíteni, kérem tegyék meg. Szeretnénk a lányunknak egy szebb életet biztosítani, amennyire ez lehetséges.

Kérem, ha tudnak, segítsenek nekünk ebben. Megértésüket és segítségüket előr e is köszönöm!

*******************

Tisztelt Címzett! Ezúton fordulnék segítségért Önökhöz! 4gyermekem van 21, 16, 12, 2 évesek. A legnagyobb már külön él tőlünk. Jelenleg a kisfiammal vagyok gyesen, a férjem 1 hónapja dolgozik, előtte fél évig szoc.segélyt kapott. Sok az elmaradt számlànk és a lakáshitelünk, amiket próbálunk rendezni, de így szinte semmi nem marad élelemre ruhára, ezért ebben kérném segítségüket. Hálás köszönet! Asztalosné Baranyi Ildikó, Kaszaper 

Köszönöm hogy elolvasták levelem, hálás köszönet a családom nevèben!

*******************

A küldő neve: beriné illés katalin

Üzenet:

-----------------

szeretnék segicséget kérni önöktol 6 gyermek édes nya vagyok élelmiszr csomagot kérni mert

nagyon kevés a jövedelmúnk

-----------------

*******************

Tisztelt Alapítvány!

Segítségért fordulok Önökhöz, mert jelenleg nagyon nehezen tudom biztosítani a gyermekeimnek a megfelelő dolgokat. Párommal négy gyermeket nevelünk egy kis faluban.

Ő dolgozik közmunkaprogramban én pedig a legkisebbel aki 3éves lesz szeptemberben vagyok itthon Gyes-en. Októberre várjuk az ötödik babánkat. Nagyfiam aki 2000.09.08.-án született nehezen kezelhető. Óvodás kora óta folyamatosak a problémák, de ezidáig hiába fordultunk bárhova is sajnos mindenhol azt a választ kaptuk, hogy úgymond semmi igazolható baja nincs. Két évvel ezelőtt már ott tartottunk, hogy magántanuló volt majdnem egész évben olyan szinten nem tudott beilleszkedni az iskolába és betartani a szabályrendszert, hogy már veszélyes volt magára és másokra is............

SNI-s tanuló ez legalább meg van határozva. Idén októberben sajnos az itteni iskolába eltanácsolták mivel már olyan súlyos problémák voltak, hogy úgy gondoltuk, talán a változás, új környezet egy másik iskolában jót fog tenni vagy legalábbis hoz némi változást..........  Pár társával kilógott az iskolából és gyufával játszottak egy elhagyott házban melyből tűz keletkezett. Szerencsére sem sérülés, sem nagyobb anyagi kár nem keletkezett. ...... A Tiszafüredi nevelési tanácsadóban sürgősséggel

kaptunk időpontot. Pszhiológushoz jártunk oda ami nagyon megterhelő anyagilag ugyanis sajnos annyira rossz a közlekedés, hogy autót kellett fogadni ami egy-egy alkalommal 4-5ezer forint volt. Megegyeztünk az iskolával, hogy ettől független próbálkozunk, hátha változik valami, sajnos nem sőt. Továbbra is kezelhetetlen volt, ráadásul anyagi kárt okozott a gyermekeket szállító buszban és az iskola ebédlőjében is amelyet nekünk kell megtérítenünk.

Ez szintén nagyon megterhelő a családunknak. A tiszafüredi pszhiológus javaslata alapján időpontot kaptunk e hónap 16-ára Szolnokra a gyermekpszihiátriára ahova szintén sajnos csak kocsival tudunk eljutni ez megint körülbelül 8-10ezer forint lesz. Nagyon reméljük, hogy ott már valami konkrétat is tudnak mondani, mert szeptemberben nem tudom hova fogják egyáltalán ilyen előélettel felvenni. 7-ik osztályos lesz, egyébként jó képességű gyermek. A két kislányom ebben a hónapban hó végén megy nyári táborba ami az itteni önkormányzatnak köszönhetően ugyan ingyenes, de sok mindenre lenne még szükségünk, hogy el tudjam őket

engedni, ott tartunk, hogy egy pár zoknit nem tudok sajnos megvenni és már nincs nekik. A kisbabának is lassan el kellene kezdenem vásárolni mert semmim nem maradt se kiságy, se babakocsi, se ruhák. Kérem Önöket amennyiben bármiben tudnának segíteni nagyon hálás lennék. Akár élelmiszer, akár ruhanemű, törölköző, tisztálkodási szerek ilyesmi.

Természetesen tudok Önöknek igazolást küldeni a családsegítő szolgálattól amennyiben szükséges a helyzetünkről. Köszönöm, ha tudnak segíteni már nem tu dok kihez fordulni, nagyon el vagyok keseredve. Hálásan köszönöm.

*************************

Üdvözlöm láttam, hogy beteg gyerekeken segítenek. Az én kisfiam tartósan beteg – szájpad-hasadékkal született, vérszegény és fülproblémás... Tavaly műtötték meg a szájpadlását, de még vár rá egy műtét. Születése után vért kapott, a fülével kezelésekre járunk, mert folyadékos a füle!! Hála Istennek makk egészségesnek néz ki. Kérem amiben tudnak, segítsenek! Köszönöm előre is!

 

 

 

 

 

Akiknek már...

... segítettünk

Keresés

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék

  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz