Honlap-menü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Nyitólap

ProfilomRegisztráció

KilépekBelépés
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS


Gyermeksegélyező Alapítvány


Vasárnap, 2019-09-15, 11:39 PM

Molnár Balázs Osteogenesis Imperfectával született, azaz üvegcsontú.

Balázs valószínűleg nem ismeretlen a régi támogatóink számára, hiszen korábban segítettük már őt. Néhány évvel ezelőtt a lábaiba teleszkópos titániumrúd került beépítésre a Heim Pál kórházban, majd évente két-három alkalommal szükséges volt további műtéteket elvégezni a fejlődése ütemében.

 

Időközben történt egy súlyos törése, aminek következtében a bal lába 12 centiméterrel megrövidült. Sajnos emiatt Balázs tolószékbe került, és folyamatos segítségre van szüksége. Balázs számára egy mozgássérült mobilrámpa beszerzése mellett (60-100 ezer Ft, amivel a kocsival történő közlekedés lenne megkönnyítve) az jelenhet nagy előrelépést, ha kikerülne a székből, és önállóan tudna közlekedni. Betegsége miatt sajnos itthon nem vállalják a végtaghosszabbító eljárást.

 

Felcsillant azonban a remény, mert az Amerikai Egyesült Államokból jelentkezett Dr. Dror Paley aki segítene rajta. Három évtizedes tapasztalata van a végtagnyújtással és azon belül
az Osteogenesis Imperfectával.

 

Balázsnak, és családjának sajnos nincs anyagi lehetősége kifizetni a műtétet és a vizsgálatot sem. A doktor úr január végén érkezik Lengyelországba ahol megvizsgálná, s a vizsgálat során meg tudná mondani hogy pontosan mely végtagnyújtó eljárás jöhet szóba, és a nyújtás után milyen csontrögzítő fémeszközt ültetne be, amely támaszt adna a csontnak és védené a töréstől.

 

A kiutazás, szállás és vizsgálatok költsége várhatóan 1,5 millió forint lesz, ennek előteremtéséhez kérjük az Önök nagylelkű támogatását.

 Kérjük lehetőségük szerint, segítsenek Balázsnak esélyt adni az önálló életre.

 

A támogatás összegéről alapítványi igazolást állítunk ki, melyet költségként elszámolhat.

 

Ott nyújtsunk segítő kezet, ahol a legnagyobb szükség van rá, hisz az élet mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

 

Akiknek már...

... segítettünk

Keresés

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék

  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz