Honlap-menü

Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Gyermeksegélyező Alapítvány

Hétfő, 2017-12-18, 2:03 AM

Legyen Partnerünk a jótékonyságban!

A mai világban nagyon nehéz hosszútávon működtetni alapítványokat, közhasznú szervezeteket, bármennyire is nemes a cél. Ezért szeretnénk támogatóinkkal egy partneri viszonyt kialakítani, mely mindkettőnk számára kölcsönös lehet.

Szervezetünk számára stabilitást jelent, ha hosszútávra tervezhetünk, és több családnak, intézménynek tudjuk felajánlani a segítő kezet.

Támogatóink megállapodás keretében meghatározhatják, mire fordíthatjuk az adományokat (pl. gyermekek kezelése, gyermekintézmények vagy családok támogatása, műszervásárlás, esetleg a működési költségeinkhez hozzájárulás), és erről meg is bizonyosodhatnak. Nem kell feltétlenül, hogy egy összegben nagy értéket adományozzanak, szívesen vesszük azt is, ha rendszeresen kisebb összegeket juttatnak el rajtunk keresztül a támogatottjainknak.

Havi 1-2 ezer forintot könnyebben ki lehet szorítani a költségvetésből, mint egyszerre nagyobb összegeket. Ráadásul ilyen megállapodás mellett a cégek magasabb adókedvezményt is vehetnek igénybe: a szerződésben foglalt érték 120%-át számolhatják el.

Kérjük, gondolja át ezt a lehetőséget. Tudjuk, hogy akár hetente is sok megkeresést kapnak, amiben az Önök segítségét kérik. Szeretnénk, ha nem úgy jutnánk az eszébe, hogy egy a sok közül, hanem inkább úgy gondolna ránk, akikkel rendszeres kapcsolatban van, és korrekt tájékoztatást adnak a felhasznált támogatásról. Évenként szeretnénk minden tartós adományozónak eljuttatni az éves felajánlás felhasználásáról a beszámolót.

Ha egyetért céljainkkal, és nem áll távol Öntől, hogy támogatást nyújtson, könnyebben meg tudja tenni ezt rendszeresen kis összegekkel. Így nem raboljuk az Ön idejét sem minden alkalommal, hiszen a támogatását az Ön által megadott célok szerint fogjuk felhasználni, s későbbiekben megbeszélés szerint a célokon változtathatunk.

Amennyiben lehetősége van rá, hogy egy ilyen alacsony összeggel rendszeresen a gyermekeknek, intézményeknek segítő kezet nyújtson, jelezze felénk az alábbi űrlap kitöltésével, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hálás köszönettel:

Mándy Hajnalka
Kuratórium elnöke

A küldő neve *:
Cég, vállalkozás neve ha van:
E-mail elérhetőség *:
Telefonos elérhetőség *:
Támogatandó cél *:
Milyen összeget tudna havi rendszerességgel felajánlani? *:
Ha egyéb összeget tudna felajánlani, annak mértéke:
Egyéb kérdés, üzenet:

Akiknek már...