Honlap-menü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Nyitólap

ProfilomRegisztráció

KilépekBelépés
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS


Gyermeksegélyező Alapítvány


Vasárnap, 2019-08-18, 3:37 AM

 

Alapítványunkhoz az elmúlt években több száz megkeresés érkezett, a családok többsége élelmiszercsomagot igényelt tőlünk.
Mivel nagy az igény az ilyen jellegű támogatásra, ezért ezentúl minden év utolsó hónapjában befogadunk ilyen jellegű kéréseket.

 

A karácsonyi segítségkéréseket a beérkező levelek számától függően rászorultsági sorrendben feldolgozzuk. Ennek egyszerűsítéséhez kérjük, hogy az alábbi űrlapon küldjék be kérésüket. Az elbírálás november végén kezdődik, és karácsonyig folyamatos lesz. Kérjük, hogy ne érdeklődjenek naponta, mert az lassítja a feldolgozás menetét.

 

A pozitív elbírálásban részesülőktől esetenként jövedelemigazolást fogunk kérni, illetve a tartósan beteg gyermekekről orvosi igazolást, vagy egy korábbi zárójelentést, hiszen ezeket a jegyzőkönyvekhez csatolni kell.

 

Az adatok megadásán túl legyenek kedvesek néhány sort írni a családról, gyermekekről, hány évesek, milyen neműek a gyermekek, esetleg milyen körülmények között élnek.

 

Küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Küldő telefonos elérhetősége *:
Küldő postázási címe *:
Családban eltartott gyermekek száma (válassza ki) *:
Van-e a családban tartósan beteg gyermek? (válassza ki):
Egyéb üzenet:

 

Kérjük ne feledjék, hogy alapító okiratunk szerint elsősorban beteg gyermekek kezelése a célunk, erre kapjuk a támogatóktól is az adományokat, így a hozzánk fordulóktól megértést kérünk, mert erre fordíthatjuk elsősorban a beérkezett adományokat.

 

Akiknek már...

... segítettünk

Keresés

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék

  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz