Honlap-menü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Nyitólap

ProfilomRegisztráció

KilépekBelépés
Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS


Gyermeksegélyező Alapítvány


Vasárnap, 2019-08-18, 4:00 AM

 

"Szívtől szívig"

Karácsonyi gyűjtés 2016

 

 

 

Szervezetünk több mint 13 éve tevékenykedik, hogy segítséget nyújtson a rászoruló beteg gyermekeknek, családjaiknak, illetve gyermekintézményeknek*.

 

Néhány éve karácsony alkalmával élelmiszercsomagot is szoktunk szétosztani, illetve postázni sok-sok családnak.

 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ebben az évben is sok megkeresésre számítunk, hiszen néhány hét alatt több száz levelet szoktunk kapni.

A hozzák forduló családok ilyenkor általában tartós élelmiszereket, használható ruhaneműket, csizmákat, kabátokat, több korosztálynak játékokat, illetve jelképesen a karácsonyfára való kevéske szaloncukrot szoktak kérni.

 

Kérjük Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, nyújtsanak segítő kezet azoknak a családoknak, akik önerőből nem tudják az ünnepi asztalt legalább az alapvető élelmiszerekkel „feldíszíteni” – mert nem telik rá. A kérések már most egyre csak gyűlnek.

 

 Ebbe a karácsonyi csomagosztásba szeretnénk más alapítványokat is bevonni, de tervek szerint kb 100-150 családnak fogunk tudni mi magunk tartós élelmiszerrel, ruhákkal, játékokkal, mesekönyvekkel, ruhaneművel vagy pénzbeli adománnyal (pl. gyógyszerek, tüzelő vásárlásához) hozzájárulni.

 

Bízunk benne, hogy Önök is a családok segítségére tudnak lenni. Szívesen fogadunk csomagokat, a fent megjelölt tartalmakkal, szigorúan nem romlandó termékekkel, illetve használható állapotú ruhaneműkkel, játékokkal. A csomagokat kérjük az alábbi címre küldjék postázzák: 1081 Bacsó Béla utca 10-12. 1/1.

Ezen kívül a felajánlásokat bankszámlára is fogadjuk. Számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

A felajánlott összegről természetesen adóigazolást állítunk ki, ehhez kérjük a megjegyzés rovatban a tárgyban megadott iktatószámot, és az Önök adószámát feltüntetni szíveskedjenek.

 

 

*Az alábbi intézményekkel működünk együtt:

Fővárosi Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat , Budapesti /VIII. 1081Budapest, Alföldi u.9-13./ valamint Balatonboglári Intézete

intézményenként kb. 100 fő,

 

Fővárosi És Pest megyei Családsegítő Központ

/1081 Bp., Népszínház u./  Szociális Családsegítő, és Gyermekjóléti Központ, Balatonlelle, Balatonboglár

Rászorult gyermekek, száma: 50-70fő, + 40 család

 

       DR Török Béla Speciális Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola  Egységes  Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Diákotthon /1142  Bp. , Rákospatak u.101./ speciális kezelés,oktatás/országos befogadó, hallássérültek/ és tagintézményei:

Szőnyi úti Óvoda, Általános Iskola és Kollégium/1144 Szőnyi út,th2./

Újváros Parki Általános Iskola, Kollégium és Speciális Szakiskola/1144 Újváros park,th3/-ahol kitűnő szakembereket képeznek  290 fő

 

Közelmúltban támogatottjaink voltak:

Fővárosi Önkormányzat Csecsemőket, Kisgyermekeket és

 Fogyatékosokat Befogadó Gyermekotthona 300fő

1063 Budapest, Kmety György u.31. + 7 társintézménye

Újszülöttől felnőttek élnek -ápoltak, gondozottak is vannak-, akik speciális ellátásban is részesülnek, /pld:kerekes székesek, mobilágyasok/

 

Tegyük együtt reménytelivé és boldoggá sok-sok család karácsonyát!

 

Mándy Hajnalka

Kuratórium elnöke

 

 

 

 

Akiknek már...

... segítettünk

Keresés

Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék

  • Copyright MyCorp © 2019 Honlapszerkesztő - uCoz