Gyermeksegélyező Alapítvány

Kocsis Kevin koraszülöttként oxigénhiánnyal jött világra, amely miatt négy végtagi bénulás, nyaki-háti hypotónia és epilepszia állt be nála.

 A betegség következtében nem tud ülni, nem tud állni, enni is csak pépeset. 

Sikerült a családnak kijutni Barcelonába műtétre, ezután pedig elkezdtek nála egy komplex fejlesztést.

A kezeléseknek hála sokat fejlődött. Azelőtt nem rakta le a sarkát, most ez sikerül, és kis segítséggel járókerettel megy. Korábban semmit nem tudott megfogni, most már szépen megtart mindent, és magától ül törökülésbe.

Esély van az önálló beszédre is, de ehhez kellenek a folyamatos kezelések, melyek havonta 180.000 forintba kerülnek.

Kevin édesanyja a kezelések finanszírozásához kérte segítségünket, ők már minden keretüket kimerítették. Esélyt szeretnének adni az önálló, de legalábbis nem kiszolgáltatott életre.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ennek a harcos szívű kisfiúnak, hisz az élet mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

A támogatás összegéről igazolást állítunk ki, melyet költségként elszámolhat.  Utalását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Kérjük, hogy támogatása mellé a közlemény rovatba a 106/2020-as iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 106-ot, köszönjük!)

Adóigazolás kiállításához az adószám és cím megadására is szükség van a megjegyzés rovatban!

 

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.

Adomány 1000 Ft
Adomány 5000 Ft
Adomány 10000 Ft