Gyermeksegélyező Alapítvány

Szívtől Szívig – karácsonyi gyűjtés – 2019 év lezárva

Köszönjük! Karácsonyi csomagjaink kb 65 családnak szereztek ismét örömet. Rajtuk kívül még kb. 30 család kapott az utolsó napokban élelmiszerre, illetve tüzelőre anyagi támogatást.

2020-ban ismét szeretnénk a hozzánk fordulóknak segíteni, várjuk a karácsonyi felajánlásokat.

16 éve működő szervezetünk néhány éve a szeretet ünnepére élelmiszercsomagot is szokott szétosztani, illetve postázni sok-sok családnak.  Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ebben az évben is sok megkeresésre számítunk.

Az egyes csomagokba gyerekek számától függően az alábbi tartós élelmiszereket teszünk:
Liszt, cukor, olaj, só, delikát, tartós szalámi, tészta, zöldség konzerv, krumpli, hagyma, szaloncukor. Emellett használható ruhákkal, játékokkal, mesekönyvekkel, édességgel, 1-2 ezer forintos étkezési utalvánnyal, vagy pénzbeli adománnyal (pl. gyógyszerek, tüzelő vásárlásához) igyekszünk hozzájárulni az ünnep meghitté tételébe.

   A csomagokba általában 8 – 12 – 16 ezer forint értékű élelmiszer kerül az egyéb adományok mellett. 

  Köszönjük, hogy lehetőségük szerint hozzájárultak egy-egy ilyen csomag összeállításához, segítő kezet nyújtottak azoknak a családoknak, akik önerőből nem tudják az ünnepi asztalt legalább az alapvető élelmiszerekkel „feldíszíteni” – mert nem telik rá.

 Az adományokat egész évben fogadjuk, és az alapító okiratunkban foglaltak szerint használjuk fel beteg gyermekek, beteg gyermeket nevelő családok, intézmények részére, illetve szociálisan rászorulóknak élelmiszer, gyógyszer, tüzelő vásárlásra.

A felajánlásokat kártyás fizetéssel, illetve bankszámlánkra is fogadjuk, számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

 A felajánlott összegről adóigazolást állítunk ki, ehhez kérjük a megjegyzésrovatban a tárgyban megadott iktatószámot, és az Önök adószámát feltüntetni szíveskedjenek.

Amennyiben kártyás fizetést választ, a cégnév beírása után megjelenik az adószám mező, ahol meg tudja azt adni. Amennyiben egyéni vállalkozó, a neve után kérem írja be “EV”, így szintén megjelenik az adószám mező.

Bankkártyás fizetésre itt van lehetősége

  Köszönünk minden felajánlást a támogatottak nevében:

Mándy Hajnalka

Kuratórium elnöke