Gyermeksegélyező Alapítvány

Szívtől Szívig – karácsonyi gyűjtés

Karácsonyi csomagjaink sok családnak szereztek ismét örömet. De még mindig vannak, akik csomagra vagy tüzelő támogatásra várnak:

16 éve működő szervezetünk néhány éve a szeretet ünnepére élelmiszercsomagot is szokott szétosztani, illetve postázni sok-sok családnak.  Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ebben az évben is sok megkeresésre számítunk.

Az egyes csomagokba gyerekek számától függően az alábbi tartós élelmiszereket teszünk:
Liszt, cukor, olaj, só, delikát, tartós szalámi, tészta, zöldség konzerv, krumpli, hagyma, szaloncukor. Emellett használható ruhákkal, játékokkal, mesekönyvekkel, édességgel, 1-2 ezer forintos étkezési utalvánnyal, vagy pénzbeli adománnyal (pl. gyógyszerek, tüzelő vásárlásához) igyekszünk hozzájárulni az ünnep meghitté tételébe.

   A csomagokba egyenként várhatóan 8 – 12 – 16 ezer forint értékű élelmiszer kerül az egyéb adományok mellett. Terveink szerint kb. 30-50 családnak fogunk tudni csomaggal segíteni.

  Kérjük Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, járuljanak hozzá egy-egy ilyen csomag összeállításához, nyújtsanak segítő kezet azoknak a családoknak, akik önerőből nem tudják az ünnepi asztalt legalább az alapvető élelmiszerekkel „feldíszíteni” – mert nem telik rá. A kérések már egyre csak gyűlnek.

Bízunk benne, hogy Önök is a családok segítségére tudnak lenni.  A felajánlásokat bankszámlánkra is fogadjuk.
Számlaszámunk: 11996231-06428167-10000025

 A felajánlott összegről adóigazolást állítunk ki, ehhez kérjük a megjegyzésrovatban a tárgyban megadott iktatószámot, és az Önök adószámát feltüntetni szíveskedjenek.

Bankkártyás fizetésre itt van lehetősége

  Bízunk kedves segítségükben, köszönettel:

Mándy Hajnalka

Kuratórium elnöke