Gyermeksegélyező Alapítvány

17 éve működő szervezetünk nevében szeretnénk kérni segítségüket. Az elmúlt években számtalan családnak sikerült támogatást nyújtani nehéz helyzetükben, akár betegség miatt, akár szociális körülmények miatt fordultak hozzánk. De segítettünk már sok intézménynek is tárgyi adományokkal, műszerparkok fejlesztésével, már több mint 250 millió forint értékben.

 Jelenleg a Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórháznak az alábbi műszerek beszerzéséhez kérjük a támogatásukat:

 

 2 db 3M(TM) Bair Hugger(TM) betegmelegítő készülék (kb. 770.000 Ft)
 3 db 3M(TM) Bair Hugger (TM) Guruló kocsi 700-as modell (kb. 105.000 Ft)
 1 db Ranger vér- és infúzió melegítő készülék (kb. 870.000 Ft)
– 1 db Astoflo Plus Eco vér- és ifnu melegítő (szerelék, fűtőszál Astoflo vér- és infu melegítőhöz) (még várjuk az árajánlatot)

 A kórház a fenti eszközök bármelyikét tudja hasznosítani, de lehetőségeink szerint minél több eszközt szeretnénk átadni nekik, hogy működésükhöz, gyógyítási munkájukhoz hozzájáruljunk.

 Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek! A támogatás összegéről igazolást állítunk ki, melyet költségként elszámolhat. Ehhez adószámuk feltüntetésére van szükségünk az utalás során a közlemény rovatba. Felajánlásukat már kártyás fizetéssel is tudjuk fogadni honlapunkon keresztül.

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.

Adomány 1000 Ft
Adomány 5000 Ft
Adomány 10000 Ft