Gyermeksegélyező Alapítvány

(Frissítés: Alapítványunkon keresztül eddig 826.000 Ft gyűlt össze, melyet átutaltunk a családnak.)

Ács Katrina 6 éves, 2019. elején akkut leukémiát igazoltak nála. A diagnózis felállítása óta átesett több kemoterápián Pécsett, őssejt transzplantáción Budapesten, majd a szükséges fenntartó kezeléseken és újabb kemoterápiákon újra Pécsett. 

A transzplantációt követően jók voltak az eredmények, de a negyedik hónapban újra kiújult a betegség, a donor vérképzés már csak 63%-os volt a korábbi 100%-kal ellentétben.

Ahhoz, hogy Katrinának esélye legyen a gyógyulásra, a szakorvosok véleménye alapján elengedhetetlen egy úgynevezett Car-T sejtes kezelés, amely Magyarországon jelenleg még nem elérhető. A többszöri orvosi konzultáció alapján rövid időn belül Izraelben tudnák fogadni a kislányt. Az árajánlaton azonban több tízmillió forintos tétel, 100.000 dollár szerepel, amit letétbe kell helyezni a kezeléshez.

Ha időben sikerül minden előzetes vizsgálatot elkészíteni, és a szükséges papírokat leadni, nagy valószínűséggel ezt a részt az Egészségügyi rendszer finanszírozza, de a vele járó egyéb költségeket, mint a külföldi kint tartózkodást, a felmerülő egyéb labor vizsgálatokat a családnak kellene állnia – amit már nem tudnak önerőből megoldani.

Katrina családja ezeknek a kiadásoknak a finanszírozásához kérte segítségünket, ők már minden keretüket kimerítették.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek ennek a harcos szívű kislánynak, hisz az élet mindenki számára a legfontosabb és legdrágább kincs!

 A támogatás összegéről igazolást állítunk ki, melyet költségként elszámolhat.  Utalását a 11996231-06428167-10000025 számra várjuk. Kérjük, hogy támogatása mellé a közlemény rovatba a 108/2020-as iktatószámot legyen szíves feltüntetni! (Bankkártyás fizetés esetén a neve mellé írjon 108-at, köszönjük!)

Adóigazolás kiállításához az adószám és cím megadására is szükség van a megjegyzés rovatban!

 

Az alábbi gombokra kattintva az Otp SimplePay rendszerén keresztül indíthat biztonságos adományozást. Ha ettől eltérő összeget adományozna (pl. 3000 Ft), a darabszám növelésével tudja megtenni.

Adomány 1000 Ft
Adomány 5000 Ft
Adomány 10000 Ft