Gyermeksegélyező Alapítvány

Alapítványunk a támogatásokat telemarketing, és online marketing útján gyűjti. Élve a technikai lehetőségekkel, már bankkártyás fizetéssel is tudjuk fogadni a felajánlásokat, melyet hálás szívvel köszönünk a támogatottak nevében.

A mai világban nagyon nehéz hosszútávon működtetni alapítványokat, közhasznú szervezeteket, bármennyire is nemes a cél. Ezért szeretnénk támogatóinkkal egy partneri viszonyt kialakítani, mely mindkettőnk számára előnyös lehet.

Szervezetünk számára stabilitást jelent, ha hosszútávra tervezhetünk, és több családnak, intézménynek tudjuk felajánlani a segítő kezet.

Támogatóink megállapodás keretében meghatározhatják, mire fordíthatjuk az adományokat (pl. gyermekek kezelése, gyermekintézmények vagy családok támogatása, műszervásárlás, esetleg a működési költségeinkhez hozzájárulás), és erről meg is bizonyosodhatnak. Nem kell feltétlenül, hogy egy összegben nagy értéket adományozzanak, szívesen vesszük azt is, ha rendszeresen kisebb összegeket juttatnak el rajtunk keresztül a támogatottjainknak.

Havi 3-4-5 ezer forintot könnyebben ki lehet szorítani a költségvetésből, mint egyszerre nagyobb összegeket. Ráadásul ilyen megállapodás mellett a cégek magasabb adókedvezményt is vehetnek igénybe: a szerződésben foglalt érték 120%-át számolhatják el.

Kérjük, gondolja át ezt a lehetőséget. Tudjuk, hogy akár hetente is sok megkeresést kapnak, amiben az Önök segítségét kérik. Szeretnénk, ha nem úgy tekintenének ránk, mint akik egy a sok közül. Sokkal inkább szeretnénk, ha partnerei lehetnénk egymásnak egy nemes ügyben.

Ha egyetért céljainkkal, és nem áll távol Öntől, hogy támogatást nyújtson, könnyebben meg tudja tenni ezt rendszeresen kis összegekkel. Így nem raboljuk az Ön idejét sem minden alkalommal, hiszen a támogatását az Ön által megadott célok szerint fogjuk felhasználni, s későbbiekben megbeszélés szerint a célokon változtathatunk.

Amennyiben lehetősége van rá, és számíthatunk segítségére, kérjük adja meg milyen összeget kíván adományozni:

Elnézését kérem, frissítés alatt…